Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان گفت: شهر رشت بیشترین ممانعت‌های مردمی را در نصب و توسعه دکل‌های ارتباطی دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت ، فرزاد توکلی امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش در فرمانداری شهرستان رشت با اشاره به ابعاد مختلف سرویس‌دهی یک سامانه یا شبکه آموزشی مانند "شاد" اظهار داشت:  نوع ارتباطات، سرویس‌دهنده‌ها و تجهیزات سخت‌افزاری بهره‌بردار از جمله شاخص‌‌هایی هستند که کیفیت سرویس و خدمات را مشخص می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان با بیان این که وزارت ارتباطات نقشی در ایجاد شبکه آموزشی شاد نداشته بلکه تنها بستر آن را برای ارتباط مهیا می‌کند افزود: این اپلیکیشن توسط مجموعه آموزش و پرورش با مشارکت یکی از اپراتورها و همچنین یکی از دانشگاه‌های سطح ملی طراحی شده است.

توکلی افزود: با وجود این که تلاش‌های زیادی برای شبکه آموزشی شاد انجام شده و این نرم‌افزار روز به‌روز در حال ارتقا است اما این اقدام که همه به سمت استفاده از یک اپلیکیشن و زیرساخت سوق یابند شاید خیلی منطقی نبوده چرا که معمولاً بسترهای متعددی ارائه می‌شود و می‌توانستیم روی آن بسترها با استانداردهای مشخص کار کنیم.

ماجرای دکل‌های مخابراتی در شیراز ادامه دارد/ رصد "شدت امواج" دکل‌هاساماندهی دکل‌های مخابراتی در شیراز تا کجا پیش رفتپیگیری تسنیم| دکل مخابراتی کوی تامین اجتماعی بهبهان نصب می‌شودوی بیان کرد: بسیاری از دانش‌آموزان نسبت به هزینه‌های جاری شبکه شاد معترض هستند و می‌گویند هزینه‌های جاری‌شان برای استفاده از این شبکه رایگان نیست در صورتی‌ که از ابتدا قرار بود ترافیک‌هایی که به ‌سمت شاد می‌رود رایگان باشد از طرفی بخش اعظمی از تدریس معلمان خارج از شبکه شاد ارائه می‌شود و معلمان حتی از اپلیکیشن‌ یا فضای دیگری مانند واتساپ برای تدریس استفاده می‌کنند که در اینجا نمی‌توان تفکیک کرد.مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان با بیان این که شهر رشت بیشترین ممانعت‌های مردمی را در نصب و توسعه زیرساخت‌ها و دکل‌های ارتباطی دارد گفت: شهر رشت جزو شهرهای با ضریب نفوذ بالای استان است و مشکل خاصی نداریم اما با بیشترین ممانعت‌های مردمی در نصب و توسعه دکل روبه‌رو هستیم و حتی چندین پروژه‌ ما در منطقه گلسار به‌ همین دلیل قفل شده است.توکلی با اشاره به مشکلات برخی مدارس در دسترسی به اینترنت ابراز داشت: برخی ارتباطات روی ADSL انجام می‌شود در صورتی‌ که این سیستم غیرمتقارن و ذاتاً برای دانلود است اما در برخی مدارس از همین سیستم برای ارسال صدای معلم و فایل‌های پرحجم استفاده می‌شود که یکی از مشکلات است.وی راهکارهای برطرف کردن مشکلات اینترنت مدارس را متذکر شد و گفت: استفاده از بستر فیبر نوری یکی از راه‌حل‌ها است و مدارس می‌توانند به سراغ استفاده از این بستر بروند و اطلاعاتشان را به ‌ما تحویل دهند و ما نیز به آن‌ها خواهیم گفت که برای سرویس‌گیری خوب چه کنند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان با اشاره به فواید استفاده از بستر فیبر نوری خاطرنشان کرد: استفاده از این بستر، برای مشترک غیر از مودم هزینه‌ای به‌همراه ندارد و هزینه دیتای آن با ADSL برابر است البته هزینه مودم آن حدود یک میلیون تومان است اما یک شبکه پایدار با پهنای باند نامحدود است.

توکلی استفاده از ظرفیت سیم مسی یا سرویس VDSL را راهکار بعدی برای حل مشکلات اینترنت مدارس برشمرد و افزود: این سیستم ترکیبی از فیبر و سیم و یک سرویس پایدار و مانند سرویس قبلی دارای سرعت بالا است و تغییری در هزینه‌ها ندارد فقط هزینه مودم آن حدود 800 هزار تومان است.

وی استفاده از سرویس‌های بی‌سیم شهری را به‌عنوان راهکار سوم برای حل مشکلات اینترنت عنوان کرد و ابراز داشت: ما در شهر رشت و بسیاری از شهرها، سرویس‌های بی‌سیم توسط اپراتورهای مختلف داریم که هزینه آن از 3 میلیون تا 10 میلیون تومان متغیر است و بستگی به نقطه‌ای که مدرسه در آن واقع شده دارد و در برخی نقاط نیز برای سرویس‌دهی نیاز به دکل دارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان خاطرنشان کرد: راهکار چهارم برای برطرف شدن مشکلات اینترنت در برخی نقاط و مدارس در واقع متمرکز کردن چند خط ADSL است.

انتهای پیام/612/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان مشکلات اینترنت نصب و توسعه شهر رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۱۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون

یکی از مهمترین چالش های ذهنی مشتریان محصولات و خدمات هر سازمان، خدمات پس از فروش است، اما سازمان باید پیشتر به پاسخ این سوال فکر کند که «اگر مشتری با مشکلی مواجه شد، باید چه کند؟»

به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون؛ پاسخگویی به سوالات، نیازها، مشکلات و خواسته‌های مشتریان، از الزامات هر سازمانی است و ساده سازی این فرایند پاسخگویی، باید به هر شکل و روشی در دستور کار باشد.

راه اندازی مرکز تماس، از ساده‌ترین ابزار‌های برای تعامل با مشتری است، ولی در عین حال با افزایش تعداد مشتریان، تنوع بخشی به کانال‌های ارتباطی به منظور افزایش سرعت و کیفیت پاسخگویی به آن‌ها هم الزامی است.

شرکت بیمه تعاون با شناخت درست این مساله، ابزار‌های متعددی را به منظور پاسخ به سوالات و راهنمایی مشتریان در نظر گرفته است. اطلاعات موجود نیز نشان می‌دهد این ابزار‌ها نه تنها کانال ارتباطی خوبی با مشتریان ایجاد کرده، بلکه استقبال مشتریان از این کانال‌های متنوع نیز قابل توجه است.

اطلاعات دریافتی نشان می‌دهد، همان طور که حق بیمه تولیدی شرکت بیمه تعاون در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۵۰ درصد افزایش یافته است، تعداد کل تماس‌های تلفنی وارد شده به مرکز ارتباط به مشتریان این شرکت نیز ۵۰ درصد بیشتر شده است. پاسخگویی به ۹۷ درصد از ۱۱۴ هزار تماس وارده در سال گذشته، از تمرکز جدید این مرکز بر لزوم پایایی ارتباط میان شرکت و مشتریان حکایت دارد.

برقراری سرویس Voice Mail به منظور دریافت نظرات مشتریان و پاسخگویی به آن‌ها و ایجاد کانال‌های ارتباطی در فضای مجازی از طریق پلتفرم‌های واتساپ، تلگرام، بله، سروش و ایتا که امکان پاسخگویی همزمان را ایجاد کرده اند نیز، سطح این خدمت در بیمه تعاون را ارتقا داده است.

پاسخگویی آنلاین از طریق «رایچت» نیز که یک سیستم تعاملی توسعه یافته است، تجربه مطلوبی برای هر ارتباط مشتری با این شرکت است. به عبارت دیگر، اکنون مشتریان بیمه تعاون، از همه ابزار‌های موجود از قبیل، تلفن، سایت اطلاع رسانی و شبکه‌های اجتماعی، می‌توانند به سادگی با این شرکت ارتباط برقرار کرده و خواسته‌های خود را مطرح کنند.

ویژگی هایی، چون سرعت پاسخگویی، مستندسازی موارد مطرح شده، عدم وابستگی به زمان و مکان و امکان ارسال مستندات را می‌توان از جمله مزایای این کانال‌های ارتباطی دانست.

دیگر خبرها

  • نمایندگی تعمیر لباسشویی در سراسر تهران و کرج
  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • پاسخگویی مدیران شهری شیراز از طریق سامانه ۱۳۷
  • تلوبیون بین برنامه‌ها تبعیض می‌گذارد؟/ محتوایی که ضریب می‌گیرد